Vidět tě!

Vidět tě!

Anotace: ...vymyslela jsem to tak ve 12letech...tak nevim,nevim...

Každý jde tou cestou svou,
jen já jdu za tebou.
Vidím tě přicházet z noci temné,
já však odcházím ze dne.
Není to naposled co tě vidím,
ale bojím se,
že nespatřím ten třpyt očí,
co ty měl's a máš napořád,
jak princ v pohádkách.
Odcházím už musím,
nenechám tě tu sama,
vždyť ty mě tolik miluješ,
jak příroda nahá.
Autor mlara, 02.05.2006
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí