Láska

Láska

Anotace: o třetí lásce...

První láska-krásné oči,
druhá láska-lehká sázka,
třetí láska-jsi jen ty
a já miluji tě čím dál víc.

Tak pojď pusu mi dej a objímej.
Já nevím co ti říct,
ty už jsi řekl nechci víc.
Stačí ti pusa nebo dvě a pak zse jdeš.

Včera venku nechal jsi mě stát,
já hloupá myslela,
že mě máš rád.
Ty říkáš-ano mám.
Asi bych ti věřit měla,
vždyť jsi to ty,
kterého jsem vždycky chtěla.
Autor mlara, 02.05.2006
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak se zpívá v jedné písni,v lásce vyhrává ten kdo má rád míň.
Básnička prima.

28.05.2013 23:00:13 | Jozef Bojanovský

no mě se líbí!

02.05.2006 23:04:00 | ten v koutě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí