Monolog

Monolog

Anotace: Vemlouvavý šepot tiše se lesem line, našeptává co máš udělat. Žít jen napůl.... kdo by rád?? ty?? no tak neblázni a poslouchej co ti povídám....

VÍŠ, SVĚT NENÍ NEKONEČNÝ! VÍŠ, NIC NETRVÁ VĚČNĚ..
STŮJ a kochej se nádherou bytí...
Víš, i ta růže věčně nemůže tu býti.
Nač se trápit? Nač spěchat světěm? Jen jdi..
a sleduj, pozoruj přírodu okolo sebe. vidíš?
Tam...?? V dáli...??? Jak měsíc se třpytí??
Nebo jak slunce háže barevná sklíčka?? Jistě že ano...

Jen to musíš vnímat..
Tak málo stačí abys věděla co máš...
Nezahazuj to! je to nádhera...
Svět.. ten velký, nekonečný Svět!
Je tu jen pro tebe.
Nebuď schována v temnotě, tak jako já...
Neboj se vyjít na světlo, tobě neublíží...
Víš kdo jsem...!
Vždy jsi to věděla... ale teď, se tím již netrap!
Tak jdi a pozoruj svět! Jsem s tebou vždy budu.
Budu stát, ve stínu a pozorovat tvou hebkou tvář...
Budu doufat a snít...navždy a stále..napořád
Autor Gwladus, 03.05.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no..ne ze by se mi nelibila ale nezda se mi tak propracovana jako ostatni tve basnicky..dala bych ti 70 ale to nejde, 60 je moc malo tak ti dam 80.:-)

04.05.2006 21:22:00 | Bajík

krasne dala jsem 100% asi i vim ocem mluvis :-)

03.05.2006 17:39:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí