Andílek zkázy

Andílek zkázy

Anotace: taková normální básnička

Mít křídla bílá,
vzlétnout k nebesům,
rozdávat štěstí,
podobat se úžasům,
být krásou nesmírnou
se smrtí na rtech,
užívat rozkoší
v nocích i ve dnech.

Být malým andílkem,
rozsévat zkázu,
mile se usmívat,
hanobit krásu,
zabíjet iluze,
být poslem beznaděje,
vlahý vzduch vdechovat
tak jako v létě.
Autor Morgana, 18.12.2004
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí