Bohyně

Bohyně

Anotace: uvidíte sami, když otevřete...

Dívej se okolo sebe,
uzříš její tvář.
Mlč a poslouchej,
uslyšíš její hlas.
Ve svém srdci ji stále měj,
její lásce a jménu požehnej!
Autor Morgana, 18.12.2004
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí