Divá Bára

Divá Bára

Anotace: .........

Divá Bára

Otáčím se kolem ohně, proplétám se hladce,
Líbám oči, ruce Tvé
A kymácím se vratce
Jsem Divá Bára bez ustání
Tvé tělo nade mnou se sklání
A Ty nemáš ani zdání
Jaké je mé velké přání
Vnímám krásu ohně
A Ty u mě stojíš
Vnímám oheň pestrý
Mé krásy teď se bojíš

Jsem Divá Bára bez ustání…
Tvé tělo se nad mým sklání
A Ty šeptáš: Vrať se mi..
Vrať mi lásku na zemi…

Vrať mi sebe, vrať mi touhy,
Vrať mi bolest,
Úsměv pouhý,
Vrať mi něžné políbení,
Jež můj život stále mění.

A Ty šeptáš: Báro Divá
Divoká a jasnozřivá
Vrať mi dlouhé Tvoje vlasy
Mrkající dlouhé řasy

Vrať mi krásu obyčejnou
Vrať mi sílu vstát a jít
Vrať mi vášně nečekané,
Chci už navždy s Tebou být…
Autor Ammazonic, 04.05.2006
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí