Dlouhá pitka

Dlouhá pitka

Anotace: .........

Dlouhá pitka

Dlouhá pitka, těžká noc,
Je mi špatně, špatně moc.
Dlouhá pitka, stmívání,
Žaludek i zívání.
škrábání a bušení,
rychlý srdce tlukot,
mám takové tušení,
že dnešní noc je hukot.
Zvuky zvláštní z hrdla mého vycházejí –
Neslyšíš je? Tlukot
Srdce mého sílí
Dochází mi už síly
A bušení srdce mého -
Sílí, sílí, -zběsilého –
Vím, že cítíš tělo mé
Prudké,
Čisté, divoké… jsem oheň.
Piju dál
Nedivím se,
Kdyby ses bál
Mám sílí víc než kdy dříve,
Žes nevěděl, co ve mně dříme?
Jsem oheň,oheň,
Ochlasta,
Jsem tvoje žena a basta.
Jsem vítr, který uniká,
A vánku síla dvojitá.
Nevím, co říkám,
Spíš blábolím,
Jsi jediný komu povím –
A ještě celé hospodě,
Která mě našla na schodě,
Že zítra přijde nový den, Ty jsi tam a
Já- jsem v něm.
Autor Ammazonic, 04.05.2006
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí