Slovíčko

Slovíčko

Anotace: Dostal jsem impuls a tak jsem psal...

Slovíčko prozraď duši tvou,
splň mi prosbu naléhavou,
pamatuj co říci si chtělo,
víš co je tvé tělo?
Ty malé slovíčko které náš tak velkou moc,
díky tobě se ze dne náhle stane noc,
ty malé slovíčko jenž samo ztraceno je,
bolest dvěmi písmeny vytvořit schopno jsi.
Jen slovo ne skutkem jsi ve skutečnosti,
skutek nad tebou větší moc má, jen ze slušnosti.
Srdce mluví tiše, ústa křičí lži…
Autor Láďa, 05.05.2006
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí