Nespavost

Nespavost

Anotace: prej pomáhá teplé mléko s medem..

Vedou tě sny,
Barevné tůně

A prší na okap

Lesů ta vůně!
Rytmicky do ticha
Kap kap kap

Nekonečné se noří
Louky za obzorem
V modrokrásném moři

Jsi kapkou,
Pouhým slovem

A ráno loďkou je
A v bezbřehosti horizontu
Malým ostrovem

To když prstem
Rty světa umlčíš,
abys mohl ve snech
Nerušeně nocí
-bdít.

Hřejivá víra
Přichází rozbřesk!

..a prší na okap..kap,kap,kap
Autor Art Brasi, 18.12.2004
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí