Lovec svoji duše

Lovec svoji duše

Anotace: ??? - ...jsem jenom nedokonalý člověk,tak mě furt nepeskujte za ty chyby.

LOVEC SVOJI DUŠE

Vybíráš ptákům duši a cejtíš se bejt lovcem.
Srdce ti buší seš volem s kravským zvoncem.
S časem se neshodneš a zeměkouli nezastavíš.
chceš dělat tak jak se rozhodneš s prázdnou duší ve svým snění.
Zapíráš nevědomost,rukama stále mluvíš.
Koukáš se na zpátek,v myšlenkách se brodíš.
Zapírat si to nemá cenu,dutá hlava přesvědčí.
Prosíš na kolenou,postavičku umrlčí.

Brečet nebo se smát,koukat kolem sebe a trochu se bát.

Nekleč,nepros a neklej s rozumem se spoj.
Trochu se zaraduj a rozpoutej ten boj.
Boj o přežití s tvojí duší,když srdce ti buší.
Běž někam,aby tě našli a cejti se lovcem.
Na ptáky se vyser a přestaň zvonit s tím svým zvoncem.
Autor Tomik Novot, 05.05.2006
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo ty bukvice

07.05.2006 20:36:00 | Tomik Novot

jo,jo...úplně ten zvonec slyším....ne,spíš si představuju ty tvoje dlouhý uši,osle....moc se mi to nelíbilo...nic mi to neřeklo,lovče...

06.05.2006 21:45:00 | Mab

tahle je nabitá, moc moc se mi líbí

05.05.2006 19:11:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí