PŘÁTELSTVÍ-ZRADA

PŘÁTELSTVÍ-ZRADA

Anotace: Tak tahle báseň vypovídá asi o něčem podobném co se mi stává v posledních dnech...

Ve snech zdálo se mi o přátelství
Že každý bude jednou můj kamarád
Jenže přátelství hroutí se mi každým dnem
A přesto bych chtěla žít s tím dávným snem

Je to sice hloupý nápad,ale já chci v minulosti tápat
Je to lepší než žít s krutou realitou
Že nemám s kým být
a že nemám za kým v problémech jít

tento pocit zrada jest
Dlouhá a krutá
Jako samí někteří mí kamarádi
Snad se s nimi usmířím…
Autor Katka Z, 05.05.2006
Přečteno 598x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pod jiskrou stromečku
naději, lásku
štěstí snad stopečku

myšlenky které máš
ať se silou pegasů
do veršů poskládáš

múzy sny krásné
k tobě se přitulí
pro tvoje básně

Děkuji za to, že jsem Tě směl číst a přeji spoustu nápadů a inspirace v novém roce. Buli :-)

24.12.2006 08:15:00 | Buližník

nevím....80

05.05.2006 20:52:00 | Kristýna M

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí