Krutá pravda

Krutá pravda

Anotace: ...je v tom troška ironie i nadhledu :o)

Strhl jsi závoj z mojí duše
Odhalil jsi vše
co bylo tajně ukryté
Nahá teď stojím před Tebou
a Ty se mi vysmíváš:
PRÝ JE NESLUŠNÉ
CHODIT NEUSTÁLE OBNAŽENÁ.
Autor Beepat, 18.12.2004
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí