Bujaré Vykoupení z neBe

Bujaré Vykoupení z neBe

Anotace: feelings....

Číše s plamenem
rozlitá na tvém těle
zanechala bolest
nový život se ti z těla dere

kolikrát jsi plakala
za duši mě tahala
cannabis trhala
a pak ses smála

nehledej vykoupení
hříchů na tričku máš dost
tohleto představení
není jen pro radost

kropíš mě vodou
asi je svěcená
už nikdy nepůjdu
nepůjdu do pekla

tak už se nesměj
a než krev odteče
už mě jen líbej
vždyť už jdem do nebe

do nebe
do nebe
D O PEKLA!!!
Autor LaBiL, 06.05.2006
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mne se libi asi nejvic ten konec pocinaje vodou svecenou. takove... skvele

18.06.2006 14:26:00 | Malá shnilá emotivní příšera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí