Roztomile spí..

Roztomile spí..

Anotace: ..občas začneme plakat i ve snu...včera jsem plakala já

Roztomilá se zavřenými víčky...co za nima skrývá?
Zasněně a šťastně vypadá....Zamilovaná- tak už to bývá.
Však sama usnula, sama ráno vstane.
Roztomilá je když ve spánku přemýšlí..V tenkém modrém svetříku..jakoby objímal a laskal její sny.
Sama však pod peřinou..s rukou prázdnou, co volá po stisku.
Co žadoní jak poušť po mokrém obtisu chodidel.
Sama zpívá do tmy...slzy hraje jí orchestr.
Roztomilá, pro sen začla plakat..
Autor Lenny, 06.05.2006
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je krásná....ta myšlenka by mně nikdy nenapadla...

06.05.2006 12:28:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí