Příchozí zpráva

Příchozí zpráva

Anotace: někdy stačí tak málo

Lahvička jedu na stole stojí
stačí ji pouze otevřít.
však zůstavá otázka nezodpovězená,
zda pouhé slovo může otrávit.
Chceš lahvičku tu použít,
jedu si do kafe dát,
nebo ti může posloužit
věta vyslovená.
Každé slovo do srdce bodá,
každičká hláska zabolí,
není třeba jedu
zvládneš to hravě
se zprávou právě příchozí.
duše tvá nebude ušetřena
jez jedu, bez lásky,
stačí jen věta vyslovená
a můžeš jít do věčnosti.
Autor mamina, 06.05.2006
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...trochu jedu někdy neuškodí,zmije ho ráda :-)

03.05.2008 22:43:00 | WAYWARD

teď tady ležíš zraněné zvíře,
co z tebe zbylo je až k nevíře.

25.09.2007 12:44:00 | černočerný

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí