zrada

zrada

Anotace: jsi jako všichni - použít a odložit

Miluji tě, říkával jsi
s úsměvem a rád,
teď mám prázdné oči
a v duši jen chlad.

Už je stejně pozdě,
nejsme na začátku,
do srdce zaryls mi rezavý hřeb,
vyrvals mi ho z těla,
zabil naši lásku,
zhroutil se mi svět.

Jiné říkáš lásko,
všechno už je pryč,
když ty se mnou nejsi,
nebaví mě žít.
Autor mamina, 07.05.2006
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hořké jsou slzy soucitu.

25.09.2007 13:07:00 | černočerný

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí