Návrat

Návrat

Anotace: Tak tohle je báseň o tom jak bych měla ráda svůj pohřeb!=)

Návrat:
Žluté růže, černé svíce,
rudé šaty, bledé líce.
Rakev z dřeva dubová,
v rakvi dívka ubohá.
Kolem pláčí přátelé,
proto děvče zemdlelé.
Hudba hraje, rakev sjíždí,
k ohni pomalu se blíží.
Dívka oči otvírá,
příbuzenstvo kolem zmírá.
Z rakve stává, ale běda,
není mrtvá je jen bledá.
Zemdlela na to kousnutí,
temné moci vniknutí.
Vrátila se dneska zpět,
na lidi zle pohledět.
Zakousnout se do té žíly,
napíti se jejich síly.
Pak až bude všemocná,
Země zemře, nemocná.
Autor Mania Dardeville, 07.05.2006
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí