Život je velký dar

Život je velký dar

Anotace: ...

Den každý vezmi vděčně,
který ti život dá,
na světe, nejsme večně,
život je velký dar.

Když o přátelství a lásce sníš a dožiješ se zrady,
pro lék si jdi zas k lidem blíž,
jen neutíkej z řady.

Vždycky se máme za co bít,
i když si mnoho stratil
Vždycky máme pro co žít,
co druhým štěstí vrátí.

Člověk by vlastní srdce svoje,
učinil jenom pouhým strojem,
nikoho, kdyby neměl rád.
Autor 89Rosa, 07.05.2006
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jojo, vždy se máme za co bít :o)

08.05.2006 11:44:00 | ZZuzkAA

Lůbí sa mňa to...Je to pěkné, můdré a aj pokorné (-:
Toš faň (-:

07.05.2006 18:51:00 | Dr.Obék

Najvíc sa ně lůbí to s tým neutěkáním z řady

07.05.2006 18:51:00 | Dr.Obék

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí