Deprese

Deprese

Anotace: tak to sem měla depku...

Včera zas zdál se mi ten strašný sen,
sic jen na okamžik, však zkazil mi den.
Zdá sem mi skor už každou nocí,
jako když andělé bezmocně prosí.
Tebe prý milují, mě prosí o pomoc,
můžu tě zachránit, již znám tvou nemoc.
Bojíš se lidí a bojíš se sebe,
chceš jenom umřít a jít do nebe.
Prosby zde neplatí, výhružky také ne,
večer se navrátí, tvůj život pohasne.
Prosím tě, nadávám, ale ty nevnímáš.
Do vany leháváš, životy proklínáš.
Do rukou bereš věc, jenž stává se zbraní,
nikdo tě nemá rád, lidé tě haní.
Zavíráš oči, žiletku přikládáš,
své krásné zápěstí, barevně prokládáš.
Krev teče z rány, odplouvá bolest,
tvá duše odlétá, trochu se povznést.
Najdou tě, pozdě však,
tvé tělo je jen brak.
Bez života a duše
lidé křičí, jenže hluše.
Autor Mania Dardeville, 08.05.2006
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já vím,ale psala sem to v depce,takže sem nějak ani nevnímala co píšu,ale teď když si to po sobě čtu tak si to docela jasně uvědomuju....=(

09.05.2006 19:09:00 | Mania Dardeville

ten zacatek se mi moc libi... ale prijde mi ze ke konci to uz ztraci to krasny.. nemyslim obsahem, ale tim jak je to napsany...

08.05.2006 15:21:00 | Arwennn

první dva verše jsou geniální jako v "Havranu" od Poea, pak se ale trochu ztrácí melodie... 80

08.05.2006 11:22:00 | James

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí