Realita

Realita

Anotace: deprese mě pomalu ale jistě opouští, už vím, že jsem sama

Možná jsem holka hloupá, bojím se,
bojím se rána, co příjde,
bojím se slov, která zradí,
bojím se však i těch, co hladí.

Možná, že někdy, za chvíli,
co já vím,
otevřu oči a uvidím,
jak všechno se mi ztrácí.

Po kapsách už lásku nehledám,
brýle černé jsem odložila,
v duši se smutek usadil,
nezbývá mi už nic...jen abych žila.
Autor mamina, 08.05.2006
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasim...Ta poslední sloka je fakt krásna... libi se mi to moc:-)

08.05.2006 15:18:00 | Arwennn

Ta poslední sloka, ta mi teda dala....je úžasná...

08.05.2006 12:16:00 | ZZuzkAA

...nezbývá mi už nic...jen abych žila...

08.05.2006 12:10:00 | skaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí