Bílý květ

Bílý květ

Anotace: proč vždycky konec tak moc bolí

Odkládám všechny své lásky
odkládám je jako zápasník pásky
jdu do boje holá,chybí mi zbraně
tak jako rytíři, co nemaj zbroje
jdu na smrt, vím to jistě
nečekej na mě, nepříjdu příště

až budeš vzpomínat
tak prosím, jen v dobrém
nebyl to souboj
nežili jsme ve vztahu rovném
byl jako zrcadlo zakřivené
jen pozdní zjištění bylo nám předurčené

až budeš vzpomínat
přines mi bílý květ
polož ho na chladnou desku
byl to jen okamžik
jen záblesk blesku

konec je můj milý
chci ti jen psát
že uvadl květ
co měl tě tak rád
Autor mamina, 08.05.2006
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí