DAR

DAR

Anotace: ne každý ho má

Sluníčko svítí na bílou peřinku
větříček hýbá větvemi stromů
já zastavím se na chvilku
než půjdu zpátky domů.

Proč myslet pořád na
bolest, zradu a strach
když jsme tu jenom na chvilku
než obrátíme se v prach.

Proč trápíme se věcmi
které změnit nemůžeme
když je tu tolik krásných lidí
jen oči otevřeme.

já vím, že je na světě spousta
nenávisti, bolesti a hrůzy,
ale my se máme, na nás sedají múzy.

Co chceme víc
každý z nás měl by si říct
když nejde o život
jde o .............nic.
Autor takova, 19.12.2004
Přečteno 376x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí