Opilý balón

Opilý balón

Anotace: chichouvej

A horkovzdušná samota

Se gravitací vlastních

Slz

Odpoutá od tíživé

Země

-Být trosečníkem v oblacích

A zpráva v láhvi

Padá

Oblohou

-Od nedopitého smutku

Nerozbitná

S tichým vzlykem

Cinkne o sklenici

-Monolog a výzva k přípitku

Tak na zdraví,

Marnosti trosečníku!
Autor Art Brasi, 19.12.2004
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí