Šerosvíti

Šerosvíti

Anotace: Den a noc

Zatáhlo se, obloha se mračí,
pomohla mi najít Tebe.
Smršť a vítr něco značí,
už mě zima z větru zebe.

Fouká vítr, létá listí,
šero padá na krásnou zem.
Z dálky měsíc bíle svítí,
kdy zas bude Otče den?

Schoulen v náručí pod košatými stromy,
kousek nás dělí od lidí.
Už v dálce vidím, tyčí se tam domy,
jsme to my, co světlo opět vidí?
Autor hejlos, 09.05.2006
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí