Vánoční Akademie

Vánoční Akademie

Anotace: tohle sem složil na vánoční besídku, která je zítra

1.
Sekunda vás všechny vítá
Na vánoční besídce,

I když občas zlobí a v problémech lítá
Pobavit vás dneska chce,

Usaďte se , uklidněte
Dejte šanci vašim dětem,

Tanec plný extáze
Božská těla uvidíte,

Podlehnete té kráse
A dobře se pobavíte,

Mě tu ještě uslyšíte.

2.
Tanec plný extáze
Proběhl bez nesnáze,

A teď přijde pohádka
V níž hrají vaše děťátka,

7 krásných sněhurek
Trpaslík je sám,

Kdo by tohle jenom řek
Já to trošku jinak znám,

Tak už nechám řečí
Než skončíte v křeči.

3.
Sekunda vám přeje
Ať na srdci vás hřeje,

Hezké svátky,krásný rok
Na silvestra sektu lok,

Snad se sejdem napřesrok…
Autor qvitko, 19.12.2004
Přečteno 560x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky spíše legrační :) Ale hezký

13.08.2007 17:18:00 | wigi.sama

zdar klobáso je to dobrý!

03.08.2006 15:53:00 | fazolka5

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí