Snění

Snění

Anotace: Jen jeden prostý sen

Jedna ovečka stíhá druhou
Usnout se mi nedaří
Zavřu oči za chvíli pouhou
Sny se rozeběhnou po tváři

Ve snech se mi zjeví
Obraz krásné dívky
A nikdo se nedozví
Že na sobě má plavky

Krajina se topí ve slunci
My ležíme spolu na pláži
Zatoužili jsme shodně po tanci
Já všechen stud ze sebe háži

Prolétáme se v něžném objetí
Tančíme podle hudby
V jejichž tenatech jsme oba zajati
Všechno se děje podle sudby

Naše rty se přiblíží
Splynou v polibku dlouhém
Oči se mi už neklíží
Vím, že jsem ve snu vroucném

Probouzím se s úsměvem
Vše se mi zdá skvělé
Usínám vždycky s hněvem
Ráno je už šťastné celé
Autor coMIC HEALs, 10.05.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí