PROČ...(když...)

PROČ...(když...)

Anotace: o bláznovství...

proč...
si stavím vzdušný zámky?
proč...
nezvládám klidně žít?
proč...
stále myslím na bělásky?
proč...
loužím lítat v oblacích?
když...
všechno mám?
vždyť je to zdání...
iluzionní to klání...

život není o snech,
o zámcích...
není o létání v oblacích...
život je křehký a realita krutá...
po snech je brzy veta...
ale žijte, všichni žijte ..
nestříhejte sny,
jen je nechte žít...
proplétejte prsty a svou duši láskou,
jen tak Váš život bude naplněn..
Autor jarkaj, 10.05.2006
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jo jo, taky jsem takový malý blázen :o))

10.05.2006 18:55:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí