Smrt je mým řemeslem

Smrt je mým řemeslem

Anotace: ...

V krabici plné zkaženého vzduchu,
Do prázdna se život vytrácí.
Sleduji to z klidem v duchu.
Za své bytí daně vyplácí.

Těžký vzduch je nasycen krví,
Už není místo pro mrtvoly.
Na řadu jdou další – zatím živí,
Zde nejsou lidé lidé, stávají se voly.

Snad takhle smrt smrdí,
Má práce je mi osudem.
V této hře se ďábel tvrdí,
Snad dělá to se studem…

Dnes jsem jiný, než kdysi,
Neřídím se starým heslem,
Mé tělo na šibenici visí,
Smrt je mým řemeslem.
Autor Žiťa, 10.05.2006
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí