Růžové záhony podél cest

Růžové záhony podél cest

Anotace: ...

Dala jsi mi růže
a já si přál radost světa
Dar je pouto
a já rozprostřel tvé růže po Světě
tvůj úsměv však zmizel
z tváře louky

A bavili se o tom,
jestli se lidé vracejí
nebo zůstávají
a on říkal,
že by se asi vrátil
možná by se vrátil rád

chceš, aby až budeš umírat
držel tě někdo za ruku?

Vskutku podivná otázka

A rozsel jsem květy tvých růží
po všech loukách
ale ona tak upjatá na své dary
a snad podala mi přece
jablko na dlani
skrytá v záři květin...
Autor Kráska, 19.12.2004
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí