Krásnější všemu...

Krásnější všemu...

Anotace: Asi netřeba...

Krásnější než snůšku drahokamů
(dražšího nic už nedostanu..)

Líbeznější všech pohádek a písní,
sladší nektaru, jímž Slunce třísní
po našich hlavách, ramenech, šíjích,
vzácnější všech dobrých srdcí ještě zbylých.
Tajemnější všech magických světů,
něžnější drobných lučních květů,
přesto tak vášnivý, tak jako plamen,
jako když na poušti zjeví se pramen.
Vrháš se k němu, uhasit žízeň,
opláchnout pot a s ním veškerou trýzeň,
jíž nešlo uniknout, nešlo se schovat,
bránit se, vzdorovat, odporovat.
I já jsem podlehl. Podlehl vábení,
podepsal nejhlubší lásky stvrzení.

Krásnější než snůšku drahokamů,
dala´s mi dnes dar – sebe samu.

děkuji…
Autor gemerka, 11.05.2006
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Have a nice life...and be happy:)

12.05.2006 17:57:00 | Kyle

Mě moc líbí..

11.05.2006 12:16:00 | Luca_69

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí