Úvaha o dešti

Úvaha o dešti

Anotace: ...pohled z okna?...Také ...ale především je to o tom, že vždycky se dá na všechno dívat ze dvou stran :o)

Díváš se z okna
Prší
Ptáš se sama sebe
jestli máš ráda déšť
Záleží na tom,
říká jedno já:
Déšť smývá špínu
a zaschlé trápení
přináší vláhu
čistí vzduch
ASI ANO!
Záleží na tom
říká to druhé:
Máčí motýlům
křídla
nemohou pak létat
přináší smutek
podobá se slzám
ASI NE!
A pak jedna velká studená kapka za krk ...VYBERTE SI!
Autor Beepat, 19.12.2004
Přečteno 816x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí