Haló, pane Jazzmene

Haló, pane Jazzmene

Anotace: trocha erotiky...to už tu dlouho nebylo

Foukni do mě jako do trubky
a rozehřej mé tělo dechem hráče,
který dokonale ovládá
svůj part.
A svoje ruce, pane jazzmene,
prožeň po klávesnici těla,
kde začíná se
na nejnižším
tónu.
Temné basy,
tam, kde šmátráš svými prsty,
pane jazzmene,
zahrej...
Ať vlasy rozletíse do světových stran
a do sopránu vytrisknou mi slzy.
A hrej,
ať přesvědčíš se brzy,
že akordy, co vyburcuje
harmonie
našich těl,
jsou písní, která v uších zní,
ještě dlouho,
dlouho,
poté...
Autor ukume, 11.05.2006
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No, těch chyb tam máš víc:-) Ale jinak se mi to moc líbilo.

11.05.2006 19:13:00 | semiramis

pardon, asi tam mám někde pravopisnou chybu, psáno ve spěchu...autorka

11.05.2006 19:01:00 | ukume

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí