Na kraji světa

Na kraji světa

Anotace: zamyšlení před dosažením volnosti....

Na kraji světa,
zbyde mi jen jedna věta.

O životě, štěstí a smutku,
popřemýšlím o svém posledním skutku.

Vzpomenu na smrt, slzy a lásku,
na tu naši milostnou sázku.

Ty, přátele a rodina,
se mi v srdci ukrývá.

Ale teď sama sebe se ptám,
co už v životě nepoznám.

Vítr moje vlasy pročesává,
lehkost a volnost mi dává.

Jsem teď volná jako vánek,
a sama jako tichý spánek.
Autor soufla, 11.05.2006
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem teď volná jako vánek,
a sama jako tichý spánek.

Tohle se mi líbí.

13.05.2006 23:30:00 | Renatka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí