expedice

expedice

Anotace: rýmovačka...hurá za chvíli vyrážíme na hory (dětinská radost...stejná jako básnička hihi)

Počítám dny,
stříhám metr,
balím boty,
bundu, svetr.

Beru lyže
boby, běžky,
auto plné,
nejdu pěšky.

Hory krásné,
čistý vzduch,
zanevřu na
městský puch.

Dobrá parta
super lidí,
moc zážitků
jistě sklidí.
Autor Popelka, 19.12.2004
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí