Ahoj...

Ahoj...

Anotace: že by nová láska.....:D

Naše první ahoj,
Když padal nevěstin závoj.

Desítky setkání,
Nás k lásce dohání.

Sto stupňů lásky,
Na okvětním lísku sedmikrásky.

Sedmikrásek tisíce,
Seslaných na zem z měsíce.

Milionem hvězd,
Se snažím tvé srdce svézt.

Nekonečná galaxie,
Jen díky naší lásce stále žije.
Autor soufla, 13.05.2006
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen dál...Go on!

13.05.2006 18:37:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí