Maminka

Maminka

Anotace: K svátku matek

Byla tady od začátku
Bude u mě napořád
Chtěl bych teďka v každém řádku
Říct jak moc já mám ji rád

Učila mě skládat slůvka
Učila mě na nočník
Zpívala mi o podkůvkách
Říkala ať nejím sníh

Chránila mě přede všemi
Chovala mě v náručí
Když jsem s ní tak krásně je mi
Už mi v břiše nekručí

Mám ji radši než všechny jiné
Vždycky k ní se vrátím zpět
Nenašel bych lepší mámu
Kdybych prošel celý svět

A tak chtěl bych k tvému svátku
Říct ti, žes ta nejlepší
Že jsem rád, že mám tvou lásku
Která mě vždy utěší
Autor Jan Čihoský, 14.05.2006
Přečteno 1798x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí