Nevěřil

Nevěřil

Anotace: ...

Procházel se po kolejích,
noha míjí nohu,
tmavá očka mířů vzhůru,
mysl daná Bohu.

Ptá se Ho a prosí příkře,
rukou mává v ráži,
že ho tam ten na nebesích,
nechal v týhle kaši.

Jak nadává, lamentuje,
nevšímá si v dáli,
že se blíží vláček tmavý,
posel smutné zprávy.

...kde se kříží kolej s cestou,
tam je skromný hrob,
bez kříže pro nevděčníka,
co nevěřil už rok...
Autor Blade, 14.05.2006
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, nerýmuje se to, jak by mělo, ale obsahově super, takže 60, ju? Měj se krásně.

14.05.2006 15:54:00 | semiramis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí