Poušt'

Poušt'

Anotace: co cítí zrazený člověk?

Poušt'

50 tisíc let jsem probrečela,
kvůli tobě,
řvala, vzlykala, úpěla bolestí!
Pro nic
Měla jsem představu,
ach bože!
Sama sobě jsem k smíchu,
když to ted' píšu.
Ta idea - týkala se nás dvou.
Spolu bychom byli, žili a milovali se...
Je to ubohé,
je to k smíchu!
Já jsem tak ubohá a tak neštastná,
ach bože!
Nechal jsi mě v poušti,
v tom písku beznaděje,
všechno mi proteklo skrz prsty,
jako písek.

A oáza?

Ta zmizela s tebou

Všechna ta grandioznost, to mistrovství,
ten geniální plán,
všechno se obrátilo v poušt'.
Vše seschlo a už se nedá navrátit.
Hledat novou oázu?
Budu, již brzy,
musím se však vymotat z toho bludného kruhu,
z mé pouště,
potřebuji kompas,
který mi ukáže správnou cestu.
Tu nejsprávnější a nejkratší cestu k mé nové a nikdy,
nikdy nevysychající oáze.
Autor Elizabetha, 14.05.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hustý... Fakt povedený. Jak to, že tuhle jsi mi neposlala? Jestli jsi to ještě nepoznala tak to jsem já Jackie. Tak já jdu číst ty další, které neznám...

17.05.2006 12:33:00 | Jackie Decker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí