O životě

O životě

Anotace: Život není lehký...ale bojuj!!!!

Život je jedna velká záhada,
Chvilku zaváháš a povalí tě na záda.
Životu, tomu se prostě nedá věřit.
Chceš aby bylo teplo-a ono začne sněžit.

Ale to není myšleno doslova,
V něco doufat…..ne nebude žádná oslava.
Život je pln nástrah, kterým musíš čelit.
Se vším a všemi bez oddychu soupeřit.

V životě prostě vyhrávaj ty silnější,
lepší a hlavně statečnější.
Proto se rvi a urvi si kousek toho svýho štěstí,
Aby ten tvůj život byl aspoň trošičku hezčí!
Autor barking bitch, 14.05.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí