Bohatství

Bohatství

Anotace: Proč nemaj všichni stejně???

Od té doby, co se Země začla otáčet.
Od té doby , co vůbec začal svět.
Začli jsme se dělit na chudý a pracháče.
A život nikdy nebyl med.

Kdyby ale měli všichni úplně stejně,
lidi by si neměli co závidět.
Ale takhle se každej utápí ve svým vlastním lejně.
A nejradši by ovládl celičký svět.

Teď už to asi nebude lepší.
Jedině všem všechno vzít.
No, tak to by bylo štěstí.
A pak to bohatství mezi všechny poctivě rozdělit.
Autor barking bitch, 14.05.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí