Poděkování

Poděkování

Anotace: děkuji Vám všem

Dnes byl krásný den,
děkuji Vám lidičky.
Děkuji, že čtete mé básničky
a mnohdy pošlete mi veršíčky.
Vím, že mé psaní nepříjde
jen tak naprázdno,
protože vždy se najde někdo,
kdo slovíčko
pošle mi nazpátek.
A je mu jedno,
zda je všední den či svátek.
Já děkuji Vám všem,
že krásnější je můj den...
mamina
Autor mamina, 14.05.2006
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo hodně sluníčka i toho v duši.

15.05.2006 13:51:00 | Krtica

:-) Taky přeji pěkný den.

15.05.2006 07:40:00 | semiramis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí