Byla tam, už není

Byla tam, už není

Anotace: Nesnášela jsem ho... až k smrti!

Přijít bez okolků do místnosti,
soustrast projevit jen jemu,
nenamáhat se s upřímností
ukázat pouze něhu.

Brečet nad její smrtí.
Nikdy nedokážu,
utírat z police smetí.
Sama sebe neprokážu.

Použít slastnou empatii
pro něj a bez něj.
Najít ho v galerii
a netrápit se s věncem.

Proč miloval ji
a ostatní znamenali vzduch,
usmíval se jen pro ni
a teď je už pouhý duch!
Autor Marri, 20.12.2004
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí