Spěchám

Spěchám

Anotace: tak trochu loučení, tak trochu pohled vpřed...

...na vrchol kopce
s mateří douškou
pohlédnout na mraky
co běží rychle vpřed
dotknout se kořenů
na nichž bych chtěla lpět
v zemi panenské
obejmout dny
křtěné vírou
ztracenou

...na kostkách dlažebních
ve světle lamp
mantru si zazpívám
až budu chtít
rituály
duši obludit
Autor Heda, 20.12.2004
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí