P po prvé

P po prvé

Anotace: Doufám, že se na mě nebude nikdo zlobit, ale vzal jsem si malou inspiraci od Ester.

Paní plakala pořád,
prý postel padá.
Prý poník pozřel potravu,
posledního perníku pojedl.

Popokatepetl pletl Petr ponožku,
ponožka poslušně povídala,
,,Petře Petříku pověz pohádku“.
Pampeliška pospíchala,
prý ponožku překvapí.

Pryskyřice příští prach,
první prázdninový pden.

Pracovní příležitosti pokulhávají.

Proudy překrásných princezen
plují po pohádkovém pozemku.

Poslouchám plakání,
poslední pokání,
první přiznání,
poslouchám, poslouchej.
Autor Hawkey, 20.12.2004
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí