Kočičí

Kočičí

Anotace: O jedné krásné kočičce....

Když se za okny stmívá
Má kočička mi na klíně
dřímá...
vrní...
přede...
Zprávu o lásce,že ke
mě už jedeš.

Mé srdce se láskou topí
Mé oči září a drápkama
tě lovím.

Černou barvu mám,oči
zjiskřené a ve tmě jsem
paní já...Mňauu...
Autor Kett, 15.05.2006
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: piťura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí