Smrt

Smrt

Anotace: Co nám chce my známe ji?

Smrt je tak blízko a vidí nás.
Smrt vybírá a nikdy nepřebere.
Smrt je tak blízko a škádlí nás.
Smrt volá, ale neslyší, že nechceme.

Je mi v patách a miluje mě?
Kouká mi do očí a lže mi?
Jezdí se mnou, ale nikdy neřídí.
Je hezká, mladá, chce mě?

Byla u mě a sáhla si.
Bolel chlad, já viděl ji.
Byla blízko a řekla pojď.
Nebál jsem se, šel jsem vstříc.

Řekla „ty se nebojíš?"
Bojím, ty však svou touhu ukojíš.
Ctím tě, avšak nemiluji.
Nechci tě, avšak respektuji.

Chodíš kolem, já znám tě.
Podáváš mi ruku, jé mám tě.
Dej mi pauzu a přijdi zas.
Ted holka není můj správný čas.
Autor hejlos, 15.05.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrá, tak trochu levchtivě zabarvená, ale moc se povedla, libi se mi jak to popisujes!!

06.12.2006 20:42:00 | Majule

Skvělé,bravo popisuješ smrt a ještě do toho vložíš děj.Moc pěkné 100%

15.05.2006 22:02:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí