Hádky

Hádky

Anotace: Ze života...bohužel mého. Je to jedno z nejnovějších dílek. Psané po velice bolestivém rozchodu.

Hádky a rozepře,
krev v žilách pění, vře.
Nenávist v očích, přesto láska v srdci,
avšak zlá slova vše hezké předčí.
Úplná pitomost hádky rozdmýchá,
pak jeden z partnerů za jiným pospíchá.
V srdci je zklamání,
na jazyku jed,
zlý pohled hrůzu nahání,
sarkasmus kape jak med.
Pozdě je na lítost, nic se nezmění,
někdy se láska v nenávist promění.
Vždy je však naděje,
že přátelství se vyklube,
zášť pryč se poděje
a říct - mám tě rád - už těžké nebude.
Autor Temeraire, 15.05.2006
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

svatá pravda!!!:-)

08.06.2006 11:16:00 | Niké

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí