Role

Role

Anotace: Co ode mne chceš???!!!

Nehraj si se mnou, Černý kníže,
už dávno o tobě neco vím.
Jsi nejistý jako stav bez tíže,
ostrý jak sekery klín.

Máváš se mnou ze strany na stranu,
vláčíš mně ohněm a trním.
Já čekám až odpověď dostanu,
zatím jen pořád trpím.

Ptám se tě posté a pořád,
co se mnou ještě zamýšlýš?
Jsi zlý a ničemný neřád,
čekám, kdy mi zas ublížíš.

Dej mi jen malé znamení,
ať vím kterou cestou jít.
Nechci jak mnozí znavení,
pod tíhou tvojí zhnít.

Tak pověz mi, osude všemocný,
jakou roli v tvé frašce hraji?
Nemohu být pořád bezmocný,
jako oběť v dračí sluji.
Autor Arakkis, 16.05.2006
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí