Poslední

Poslední

Anotace: nevím, co k tomu dodat...

Vystoupím ke hvězdám
po výškách tónů samoty,
stačí jen pár kroků k propasti
a vyletím jako anděl,
mávnu křídly, ohlédnu se
ze Tebou, můj králi,
pošlu polibek po stezkách větru,
poslední pohlazení sveze se po stopách
slz,padajících z nebe,
ano, pláču…
Posledních pár nesmyslných slibů,
umlká píseň němého básníka,
máváš mi steskem, neplač,
...nezapomenu…
Autor MishaX, 16.05.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle se mi teda líbí opravdu nejvíc, je to hodně kvalitní! Prostě super.

18.05.2006 14:42:00 | xxxbleble

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí