Vyslov..

Vyslov..

Anotace: Nesmyslnost božích přikázání, nesmyslnost plýtvání slov k modlitbám..

Sbírka: Od A do Z

Vyslov mé jméno,
šeptáš-li do tmy.
Vyslov ho a třeba zázrak se stane.
Třebas světlo stříbrné luny
skrotí tvé myšlenky nespoutané.

Vyslov mé jméno,
pláčeš-li teskně.
Vyslov ho
a třeba pošlu ti vánek.
Aby pak něžně, bezbolestně
ukolébal tě v spánek.

Vyslov mé jméno,
kroutíš-li se hladem.
Vyslov ho
a třeba pošlu ti zvíře.
Aby tvé tělo zazářilo blahem.
jsi vrah- přec nejsi proti své víře.
Autor Mia, 16.05.2006
Přečteno 433x
Tipy 2
Poslední tipující: Stoneman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí